RSS Feed

Acolo unde nesimţirea întâlneşte rasismul

Posted on

M-am săturat ca jegul ăsta de ţară să fie şi mai tare înnegrit de mâzga lăsată de ţigani, să fim recunoscuţi (oricât de nepatrioata aş fi) în afară de Dracula şi Ceauşescu, de numărul mare de ţigani pe metru pătrat, atât din interior cât şi din restul Europei unde pandemia s-a răspândit.Paraziţi ai societăţii, viermi ai moralităţii, focar de incultură şi futai.Mulţumim pentru orfani.
I-am numit ţigani, nu cetăţeni de etnie rromă, pentru că a fi cetăţean al unei societăţi implică anumite responsabilităţi.Rasism, discriminare?Da.Discriminez incultura, nesimţirea, starea patologică de acceptare a degradării din toate punctele de vedere.

Bineînţeles că nu trebuie să fii ţigan ca să îndeplineşti atribuţiile de mai sus.Dar până acum ei au fost singurii care m-au dezgustat până la izbucnire.Cerşit, miros dezgustător, dorinţă de ghicit în palmă până la insistenţă, lovită cu un băţ peste picior, pălmuită la fund, bombardată cu zăpada…tot ce vrei.

Aşa că Madonna, treci tu prin toate astea zi de zi, ca să înţelegi adevăratul înţeles al termenului de „ţigan” la noi, şi abia apoi miră-te , dacă mai ai de ce.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: