RSS Feed

Zeitgeist si alte dume otv-iste.

Documentaru Zeitgeist face mare valva pe internet mai ales in prima parte in care este prezentata ideea ca in tot acest timp omenirea a fost mintita din punct de vedere religios si ca intreaga poveste cu Iisus care s-a nascut pe 25 decembrie,a facut minuni de-a lungul vietii impreuna cu cei 12 apostoli,a fost ingropat dar a reinviat dupa 3 zile,nu este decat un mit,o plagiatura,carora le-au fost atribuite multor zeitati precum Horus,Mithra,Krishna,Dionysus,cu mii de ani inainte de Hristos.
Si asta pentru ca intreaga viata a lui Iisus cat si Biblia nu relateaza decat fapte si evenimente astrologice,Mantuitorul fiind Soarele,element ce in civilizatiile stravechi era foarte venerat deoarece fara el nu exista viata.

Sunt foarte multe detalii in acest documentar care pentru moment chiar ajung sa iti influenteze opinia si sa ajungi sa te incrunti si sa iti spui „Ia stai putin..”
Insa e evident ca lucrurile prezentate au fost atent selectate cat sa se potriveasca acestui „puzzle”.
E incredibil cat de multe dovezi,studii si cercetari apar pentru a acoperi setea oamenilor pentru conspiratie.Nici nu ma mira faptul ca documentarul asta a fost distribuit online gratuit,tocmai ca sa aiba oricine posibilitatea sa il vada si sa fie influentat.

Ok.E de la sine inteles ca tot ceea ce au lasat vechile civilizatii in calitate de informatie in urma lor trebuie interpretat metaforic,insa de aici pana a ajunge la constatarea ca in tot acest timp divinitatea s-a redus la Soare si cele 12 semne zodiacale mi se pare aberant.Desi dovezile care ti se aduc in Zeitgeist par logice.

Ne hranim cu conspiratii si dovezi data de niste oameni ce fac pe-a revolutionarii.
Daca Iisus a fost doar Soarele,atunci cum ramane cu Codul lui da Davinci [nu ca l-as sustine] conform caruia Iisus ar fi avut un copil cu Maria Magdalena?
Si in cartea respectiva s-au adus extrem de multe dovezi si date exacte care la fel,a convins o anumita categorie de oameni.

deci,care parte sa o mai credem?

Intotdeauna am sustinut si abordarea stiintei in vederea raspunderii unor intrebari cu privire la lumea in care traim.E un principiu realist atata vreme cat nu atinge stadiul de paranoia.Insa din pacate suntem din ce mai aproape de acest stadiu.Daca nu l-am si ajuns deja.
Populatia a ajuns dependenta de necazurile celorlalti,relaxarea a ajuns sa conste in vizionarea de crime si violuri pe Protv,de intrigii si supozitii pe Otv,si asa ajung d-astia de-al de Dan Brown si altii cu documentare gen Zeitgeist sa prosteasca populatia.Pentru ca pot bah’ pentru ca au conditiile necesare!

Reclame

2 responses »

  1. hmmm nu as merge atat de departe incat sa clasific documentarul de care ai pomenit mai sus ca fiind o aberatie. In mare parte, de fapt toate, informatiile prezentate in ZeitGeist sunt adevarate (cateva le-am si verificat pentru ca la fel am crezut ca merg prea departe autorii demontand tot…). Pe de-o parte ai dreptate : e un pic impinsa la extrem treaba (in ambele parti ale documentarului), dar pe de alta parte e adevarata. Din punctul meu de vedere e un mic paradox. Adica oscilez intre religia si credinta cu care am fost indoctrinat de mic si stiinta si logica. Inima si constiinta imi spun sa fiu sceptic in ceea ce priveste cele dezvaluite in documentar, dar ratiunea imi dicteaza tocmai invers. Oricum religia si biserica in sine au fost de-a lungul istoriei doar mijloace de control ale maselor… dar asta e un alt subiect…
    Imi place blogul tau si stilul in care scrii 🙂 merci de comment. Sunt la inceput si o sa ma straduiesc sa creez un blog care sa faca diferenta abordand o tema nu tocmai conventionala… va fi un fel de pagina tematica, mai mult decat un blog…
    succes 😉

    Răspunde
  2. zeitgeist prosteste populatia!!!????????? :)))) hai sa facem toti credite la banci… si e mai bine :*

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: