RSS Feed

Job Shadow Day

In cadrul proiectului Job Shadow Day organizat de catre Liceul „G Moisil” am ajuns si la Radio Iasi.
Scopul proiectului a reprezentat un punct de reper in alegerea viitoarei meserii, pentru elevii din clasele a-11-a si a-12-a,care au ocazia de a sta timp de o zi „in umbra” unor oameni cu experienta din domeniul pe care acestia vor dori sa il abordeze in urmatorii ani.
Asa ca nu stiu cum se face ca ajung la Radio Iasi.Trebuia sa aleg intre Ziarul de Iasi si radio asa ca m-am oprit la cea de-a doua varianta,considerand-o mai atractiva.
Atractiva,dar relativ plictisitoare.Cel putin cum au decurs lucrurile in cadrul acestui proiect.Si aici ma refer in principiu la partea cu birourile radiolului,unde ne-a fost prezentat locul unde se selecteaza muzica ce urmeaza sa fie pusa la radio,pe ce criterii se realizeaza acest lucru and so on.
Atmosfera s-a mai dinamizat putin cand am ajuns la sediul propriu zis al Radio Iasi unde erau On Air.Nu ne-au primit inauntru decat in pauza publicitara.Asta a fost cam dezamagitor.
Cert este ca la sfarsit am avut ocazia de a participa la lucrul pe care il consideram cel mai depresiv cu putinta in copilaria mea petrecuta la bunici si anume atunci cand se auzeau stirile de la radio insotite de acea voce gri,mecanica, eventual anuntata de dinainte prin acel ticait infernal [Tic tic tic..a fost ora 12.Urmeaza buletinul de stiri]Ma uitam la femeia care citea cu hotarare din fata foilor.
Parea genul ala care citeste carti politiste si mananca multi covrigi.Ma uitam la ea,la felul cum i se miscau buzele,ma simteam usor ca la muzeu.

Cert este ca peste Radio Iasi va ramane in permanenta un strat subtire de praf,si asta nu din cauza competentei care lasa de dorit,ci a spiritului prezent acolo,a mentalitatii,care poate pentru unii pare stralucita,insa pentru mine e usor cam prafuita.

P.S:M-a bucurat sa aud ca la anul vor incerca sa il aduca pe Robbie Williams la Iasi,anul asta ei organizand un concert Smokie.

Reclame

One response »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: